Joint Corridors
Off-Road

2021-2023

5 jaar, nu en straks

Jeroen Bolt neemt ons mee op een reis door de afgelopen vijf jaar van Joint Corridors Off Road en werpt hij een blik op de toekomst van dit dynamische initiatief. Hij begint met het benadrukken van het belang van regionale betrokkenheid en de evolutie van het denken over modal shift en ladingbundeling. Vervolgens deelt hij inzichten over de groei van een samenhangend ecosysteem en de cruciale rol van bedrijven in het succes van het programma. Bolt belicht uitdagingen zoals de impact van Covid, supply chain verstoringen en de omkering van de modal shift.

Daarnaast onthult hij de toekomstplannen van Joint Corridors Off Road, inclusief internationale samenwerking en digitale innovaties. Dit Voorwoord biedt een boeiende kijk op de koers die dit initiatief zal blijven volgen om te blijven bijdragen aan mobiliteit, energietransitie en CO2-doelstellingen, zowel in Nederland als daarbuiten.

5 jaar, nu en straks

Jeroen Bolt neemt ons mee op een reis door de afgelopen vijf jaar van Joint Corridors Off Road en werpt hij een blik op de toekomst van dit dynamische initiatief. Hij begint met het benadrukken van het belang van regionale betrokkenheid en de evolutie van het denken over modal shift en ladingbundeling. Vervolgens deelt hij inzichten over de groei van een samenhangend ecosysteem en de cruciale rol van bedrijven in het succes van het programma. Bolt belicht uitdagingen zoals de impact van Covid, supply chain verstoringen en de omkering van de modal shift. Daarnaast onthult hij de toekomstplannen van Joint Corridors Off Road, inclusief internationale samenwerking en digitale innovaties. Dit Voorwoord biedt een boeiende kijk op de koers die dit initiatief zal blijven volgen om te blijven bijdragen aan mobiliteit, energietransitie en CO2-doelstellingen, zowel in Nederland als daarbuiten.

44

Joint Corridors

44

Joint Corridors

44

Joint Corridors